El meu compte

Inicia una sessió

Registra't

Es CAFI?

Es Mestre?

S'enviarà una contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic.

Autorització a CUINA I LLEURE PAM I PIPA, S.L., amb domicili a CL MAJOR, 18 08740 SANT ANDREU DE LA BARCA (BARCELONA). Email: pamipipamenjadoritaca@gmail.com. Finalitats. La prestació dels serveis de menjador, acollida matinal, prolongat, complementàries, casals, colònies, viatge fi de curs, etc. aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l'honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel que se li facilita la següent informació del tractament: autoritzo a que CUINA i LLEURE PAM i PIPA, S.L.L, i puguin ésser publicades a la pàgina web, blogs i xarxes socials de l’entitat. Conservació de les dades. Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades.

Destinataris. No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició, per escrit, dirigit al Responsable del fitxer. També té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Les dades personals s'utilitzaran per a millorar l'experiència d'usuari en tot aquest lloc web, per gestionar l'accés al compte, i per altres propòsits descrits a la política de privadesa.